Leer leven vanuit vertrouwen. Het is tijd om te gaan staan voor wie jij bent, met alles dat daarbij hoort. Groots in je zacht en je kracht.

Schaamteloos jezelf zien, zijn en laten zien.

We zien zoveel potentie om ons heen die onontdekt blijft door schaamte, schuld, onzekerheid en angst. We hebben onszelf wijs gemaakt dat het normaal is om ons in te houden. ZONDE!! Daar is niemand bij gebaat. Het is tijd om jezelf te laten zien. Gebruik je potentie en doe waar je energie van krijgt. Zachtpatsers daagt je uit. Blijf je comfortabel in je veilige cirkeltje of ga je het avontuur aan en spring je in het diepe?

Zachtpatsers biedt patroondoorbrekende programma’s, waarin je uiting leert geven aan dat wat bij jou past. En ook om dat wat niet bij je past achter je te laten. Voor waaghalzen die de behoefte hebben hun potentie te ontdekken en bewust in te gaan zetten. Stevigheid ervaren in je grootsheid én je kwetsbaarheid. Samen ontdekken en ervaren. Een reis vol inzichten, persoonlijke groei en ontmoetingen. Magisch en nuchter. Zacht en stevig. Stil en vol beweging. Yin en Yang. Binnen en buiten. Met een traan en een lach. Klein en groots.

Patroondoorbrekend & authentiek

Programma’s

Leef jij jouw leven of volgens de regels of normen die je bent gaan geloven? Heb je het gevoel dat je liever of beter voor de ander zorgt dan voor jezelf? Heb je alle ingrediënten voor geluk, maar voel je toch een gemis of voel je afgevlakt? Zachtpatsers biedt unieke programma’s voor mensen die veel te bieden te hebben aan een ander, de natuurlijke gevers. Het is tijd om voluit jouw leven te gaan leven. Op eigen benen in verbinding met de ander.

“Zachtpatsers is thuiskomen bij jezelf.”

Jaarprogramma van Zachtpatsers

De nieuwe groep start in oktober 2023! In 9 modules leer en ervaar je om:

1 | Regie te nemen over je leven en je geluk

2 | Je intuïtie te ontwikkelen én hierop te vertrouwen

3 | Niet langer te buigen voor je angst

4 | Schaamteloos je eigen pad te bewandelen

Ben jij klaar om op avontuur te gaan? Vanuit de veiligheid van de groep, met humor en een knipoog naar het leven. Kwetsbaar, oprecht en authentiek. Jij brengt jezelf, je commitment en een gezonde dosis nieuwsgierigheid mee. Wees gewaarschuwd: Levensveranderend!
Als reisbegeleiders dagen wij je uit om te stretchen en te stralen. Om het avontuur aan te gaan.

Is it gonna be easy? NOPE. Is it gonna be worth it? ABSOLUTELY.

Deel 1 | ONTMOETEN

In het eerste deel van ons jaarprogramma staat ontmoeten centraal. Het ontmoeten van jezelf in de verschillende delen die bij jou horen. Je mannelijke en vrouwelijke energie, het licht en het donker in jezelf, je geschiedenis, de wijsheid die je met je meedraagt en daarmee wat jou gevormd heeft tot waar je nu staat. Daarnaast ontmoet je een nieuwe groep waar je een jaar lang mee op avontuur gaat.

1 | VOORUIT MET DE GEIT 
In deze module ontmoeten we elkaar zoals we elkaar niet eerder ontmoet hebben. We maken echt de verbinding; met de groep én met jezelf. Wat is jouw natuurlijke beweging zodra jij in een groep stapt? Weet je welkom. We zijn klaar voor vertrek.

2 | DE SCHAAMTE VOORBIJ 
Wat maakt dat jij je inhoudt? Waar zit jouw balans tussen licht/plezier & donker/zwaarte?

3 | EIGEN WIJS 
Welke wijsheid draag jij met je mee? Laat dat wat er al is in jezelf weer naar boven komen. Laat het stromen, laat jezelf zien. Je hebt zoveel te geven én je mag ook ontvangen.

Deel 2 | TRANSFORMATIE

In dit deel staat het proces van transformatie centraal. In vier modules reizen we langs oude patronen, overtuigingen en de datgene dat jouw groei in de weg staat. We beschermen wat behulpzaam is en laten los wat niet langer dient. We gaan stap voor stap, met liefdevolle aandacht. Wat heb jij de wereld te brengen? Houd jezelf niet in, stap uit je verhaal en ga staan.

4 | GROEIPIJN 
Wat een ongemak brengt groei met zich mee. Super oncomfortabel, maar oh, zo waardevol. Wat heeft deze groeipijn jou tot nu toe gebracht? Waartoe werd jij uitgenodigd?

5 | IK ZIE JOU 
Verbinden voor gevorderden. Ben jij geneigd om vooral naar de ander te bewegen of kun je goed in verbinding met jezelf blijven? Wat maakt dat je van jezelf of anderen weg beweegt?

6 | EEN PONDJE MEER  
Schaamteloos groeien en jezelf niet langer verontschuldigen voor je grootsheid. Toe maar, ga staan! Met al je aardse en spirituele kracht, laat het maar versmelten. Het is niet het één of het ander, het is allebei in jou aanwezig en staat te popelen om gezien te worden.

7 | JE VLEUGELS UITSLAAN 
Het is tijd om te gaan vliegen. Nieuw en oncomfortabel en het is de hoogste tijd dat jij jezelf zo ziet en laat zien. Sla je vleugels maar uit.

 

Deel 3 | FUNDAMENT

Het is tijd om te proosten op jouw leven. Wat een prachtige en soms confronterende reis heb jij gemaakt. Kijk eens vol trots achterom en zie de stappen die je gezet hebt. Wauw! We worden stil en kijken vol nieuwsgierigheid
vooruit. Je bent aanwezig en bewust van jouw fundament. Stevig op eigen benen en neem jij je plek in. Vol in beeld jezelf zien én laten zien. Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk.

8 | THUIS 
Hier ben ik. Dit is wie ik ben. Geen excuses, vol in beeld. Ik ben thuis in mezelf.

9 | NEXT STOP 
We maken een diepe buiging voor de reis die we tot nu toe hebben afgelegd. Het is tijd voor een nieuwe plaat, een andere melodie. Aantrekkingskracht naar het nieuwe, vol moed en vertrouwen. Dankbaarheid voor wat was, nieuwsgierig naar wat komen gaat. Met een grande finale-weekend als slotstuk!

Van harte welkom Zachtpatser!

Voel jij je aangetrokken tot dit programma? Trek de stoute schoenen aan en meld je aan voor deze avontuurlijke reis die start op 13 oktober 2023. Wees gewaarschuwd: Levensveranderend!

Jouw investering!

Investering voor particulieren: € 3.750,- (incl. btw) Investering voor ondernemers/ zakelijk: € 3.750,- (excl. btw)

Wat kun je verwachten?

8 dagen van 10–16u. Data: 13 okt, 24 nov, 15 dec, 19 jan, 1 mrt, 29 mrt, 26 apr en 24 mei

Afsluitend weekend (incl overnachting) op 21 en 22 juni 2024

Unieke wisselende locaties, passend bij de inhoud van de module

Met een kleine groep van max 12 deelnemers gegarandeerd vol in beeld

Liefdevolle en recht-voor-z’n-raap-aanpak met verrassende elementen

Verzorging van de inwendige mens is zeker op orde

Ja… ik wil graag deelnemen!

Wacht dan niet langer en meld je direct aan.

Weekendje weg met Zachtpatsers

Wij vinden januari echt de moeilijkste maand van het jaar. Het is donker, de dagen zijn kort, het is koud, de feestdagen zijn achter de rug en de lente lijkt nog heel ver weg.

Wij hebben besloten om dat systeem te doorbreken en gaan daarom een weekendje weg. En hoe leuk is het dat er voor jou ook een plek is om met ons mee te gaan! We vertrekken op vrijdag 26 januari naar een prachtige locatie op Terschelling. Met het strand en het bos in de buurt, is er voor ons voldoende binnen en buiten te beleven. Onder het licht van de volle maan omarmen we het donker en ontsteken we het licht in onszelf. Een weekend om ruimte te maken voor jouw groeikracht en de tijd te nemen voor jezelf. Het wordt een heerlijk Zachtpatsers Weekend, vol ontspanning en verdieping, om herboren en gevoed weer naar huis gaan.

We hebben ons weekendje weg gepland op 26, 27 en 28 januari 2024. We verblijven bij het kleurrijke Kip of Eiland in Hoorn. Om mee te gaan bedragen de kosten € 735,- (incl. btw). Inbegrepen is een vol pension verblijf met heerlijk gezonde maaltijden en 2 overnachtingen. De bootreis boek je zelf. Liever een 1-persoonskamer? Toeslag is € 75,-, deze zijn beperkt beschikbaar.

Wil je weten wat een weekendje weg met Zachtpatsers jou kan brengen of wil je je aanmelden? Neem contact met ons op via info@zachtpatsers.nl.

Seizoenswerk met Zachtpatsers

Volg jij in je leven je eigen ritme? Of voelt het soms tegennatuurlijk? Persoonlijke groei is cyclisch en  seizoensgebonden. De natuur staat ook niet het hele jaar in bloei. Dat geldt ook voor jou in je werk, in je relaties en in de keuzes die je maakt. 

Ieder seizoen heeft haar eigen kenmerken. Manifesteren doen we in de zomer, loslaten en verwerken in de herfst. In de winter worden we stil en komen tot rust, in de lente is er ruimte voor vernieuwing en groei. In Seizoenswerk bewegen we mee op dit ritme. Welke kansen biedt dit seizoen je en welke uitdagingen kom je tegen? Een moment van reflectie zodat je je bewust wordt waarom sommige dingen voelen als moeiteloos en anderen veel energie van je vragen. 

Tijd om te kijken waar je staat en om vanuit daar te gaan handelen en in beweging te komen. Zachtpatsers biedt ieder seizoen een interactief programma in de natuur. We begeleiden je door het seizoen heen. Sterke inhoud, raak, eerlijk, met humor en plezier.  

Data: 4 okt ’23, 13 dec ’23, 
12 apr ’24 en 5 juni ’24
Tijd: 10-16 uur
Investering: € 225,- per dag
Locatie: wisselend 

FAQ

Al jouw vragen beantwoord

Wij kiezen locaties passend bij het seizoen en passend bij het thema. Dit geeft een extra dimensie aan het jaarprogramma en wordt als grote toegevoegde waarde gezien door de deelnemers.

Wij beseffen ons dat de investering in het jaarprogramma in één keer een grote is en daarom bieden we de mogelijkheid om in 5 termijnen te betalen.

Uiteraard! Onze oud-deelnemers delen graag met je. Neem contact met ons op en we brengen je in verbinding met iemand. 

Naast de trainingsdagen zijn wij uiteraard bereikbaar per mail of telefonisch als je wilt sparren. Het is mogelijk om bij individuele hulpvragen een coachsessie bij ons te boeken. Vergeet de kracht van de groep niet. Weet elkaar te vinden. 

Bij twijfel, doen! Onze ervaring leert dat onder weerstand je grootste verlangen zit. Je kunt uiteraard altijd contact met ons opnemen om te overleggen en je vragen te stellen. Houd jezelf niet in 😉

Zachtpatsers à la carte.

© Copyright 2022 Zachtpatsers | Design by Raznd | Privacyverklaring

Unleash your infinite potential

Download this free audio training and get the clarity and confidence to build your dreams, on your terms.