Authentieke professionals aan het werk.

Zachtpatsers biedt in-company training, begeleiding en (team)coaching met liefdevolle aandacht voor uw mensen en voor uw organisatie. Samen maken wij het verschil. Wij bieden een recht-voor-z’n-raap aanpak in een veilige setting waar alle ruimte is voor stevigheid en kwetsbaarheid. Groots in zacht én kracht.

In-company

Is er voldoende balans in uw organisatie tussen stevigheid en kwetsbaarheid? Mannelijke energie en vrouwelijke energie? Doelgerichtheid en intuïtie? Is er voldoende ruimte en het vertrouwen voor medewerkers om zichzelf echt te laten zien en daarmee gezien te worden? Wij trainen in authenticiteit en het herontdekken van potentieel. Persoonlijk leiderschap en het ontdekken van de Zachtpatser in jezelf. Het resultaat? Medewerkers die vol hun plek binnen de organisatie innemen en eigenaarschap tonen. Veerkrachtig, vitaal en flexibel.

Wij bieden een andere manier van ontmoeten. Met ruimte voor reflectie, ontwikkeling en bewustzijn. Leren over jezelf en leren met elkaar. Zachtpatsers zorgt voor een nieuwe balans. Nuchter en magisch. Op eigen kracht en vanuit verbinding. Rond en duidelijk.

Ons aanbod

Maatwerktrajecten voor uw organisatievraagstuk

Eerlijk en open. Met volle aandacht voor wat er is en wat er gaat komen.

Teamcoaching voor teams in ontwikkeling

Teams in ontwikkeling. Zichtbaar. Open en eerlijk. Samen vertragen en vooruitkijken.

Training op maat op het gebied van persoonlijk leiderschap en bewustzijn

Training op maat voor de leervragen en ontwikkelwensen binnen uw organisatie.

Individuele begeleiding van uw medewerkers

Bijvoorbeeld ter preventie van ziekte, uitval of voor persoonlijke groei.

Zakelijk

Team coaching

‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder.’
In deze digitale wereld waarin we steeds individualistischer leven missen we echte verbinding. Zachtpatsers biedt maatwerk dat uitnodigt om jezelf schaamteloos te zien, te zijn en te laten zien. Zonder je anders voor te doen. Vanuit verbinding met jezelf in verbinding met elkaar.

We liggen en masse op de yogamat, doen mindfulness cursussen en mediteren ons suf. Toch weten we niet meer hoe het is om onszelf te zijn en balans te ervaren met alles wat daarbij hoort. De zoektocht naar onze identiteit legt een enorme druk op ons. We voegen en schikken en werken keihard om maar te voldoen. Mogen we nog falen, ons onzeker voelen en het ‘even niet meer weten’? Hoe geef je handen en voeten aan wat jou en je team te doen staat? Wat gaat er verloren als jullie je inhouden naar elkaar?

Zachtpatsers biedt patroondoorbrekende begeleiding. Voor teams met lef die geen genoegen nemen met ‘prima’. Die de behoefte hebben om samen hun potentie te ontdekken en bewust in te gaan zetten. Teams die het samen willen doen. Stevigheid ervaren in je grootsheid én je kwetsbaarheid. Vanuit verbinding ontdekken en ervaren.

Zachtpatsers ondersteunt in bewustwording van wie je bent als mens en als professional.

Dat resulteert in medewerkers die:

Zachtpatsers à la carte.

© Copyright 2022 Zachtpatsers | Design by Raznd | Privacyverklaring

Unleash your infinite potential

Download this free audio training and get the clarity and confidence to build your dreams, on your terms.